Bolyai János Matematikai Társulat
Alapítva 1891-ben

XXXV. Magyar Operációkutatás Konferencia

 

 A Bolyai János Matematikai Társulat (BJMT) a Gazdaságmodellezési Társasággal (GMT) és a Magyar Operációkutatási Társasággal (MOT) mint társszervezőkkel együttműködve 2023. június 21-23. között rendezi meg a 35. Magyar Operációkutatási Konferenciát.

 
 

 A konferencia helyszíne a Budapesti Corvinus Egyetem.

 

A konferencia vacsorán kerül átadásra a 2023. évi Egerváry Jenő díj és a Krekó Béla díj is. 

Várjuk mindazok jelentkezését, akik az operációkutatás elméleti, módszertani vagy tetszőleges alkalmazási területével foglalkoznak. A konferencia szervező bizottsága idén is kiemelt jelentőséget tulajdonít a vállalati és ipari alkalmazások bemutatásának.

 

Előzetes program

 

A szervezőbizottság tagjai:

Ágoston Kolos Csaba, főszervező (kolos.agoston@uni-corvinus.hu)

Bozóki Sándor (bozoki.sandor@sztaki.hu)

Kovács László, titkár (laszlo.kovacs2@uni-corvinus.hu).

A programbizottság tagjai:

Király Tamás, elnök

Cserháti Ilona

Fábián Csaba

Gazdag-Tóth Boglárka

Kis Tamás

Kosztyán Zsolt

Michaletzky György

Rácz Anett

Sziklai Balázs

 

Fő határidők:

- kivonat benyújtása: 2023. március 13., 2023. március 27. A legfeljebb 300 szavas kivonatot az alábbi linken lehet benyújtani: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfZQxFEllKDemH__sGCyfvbeHK00M9i_PZlWAUG9DUexOpuQ/viewform

- előadás elfogadásáról szóló értesítés: 2023. március 19., 2023. március 31.

- regisztráció: 2023. április 7. Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://forms.gle/jwzi7w3jAu1vUYe99

- regisztrációs díj befizetésének határideje: 2023. április 21. 2023. május 12.

 

Regisztrációs díj:

A regisztrációs díj mértéke 65.000,- Ft., BJMT, GMT, MOT tagoknak 55.000,- Ft.

Azon előadók részére, akik nem rendelkeznek pályázati forrással, kedvezményes, egynapos részvételi lehetőséget biztosítunk a végső program szerinti előadás napján. A kedvezményes regisztrációs díjról csak magánszemély részére tudunk számlát kiállítani. A kedvezményes részvételi díj csak az aznapi szekciókon, a szekciók közötti kávészüneteken és az aznapi ebéden való részvételre jogosít.

Kísérő személyek esetén választási lehetőség az állófogadáson a részvétel, illetve a gálavacsorán a részvétel. Ebédet külön nem foglalunk kísérők részére, de az étteremben lehetőség van külsősként is kérni ebédet. Ha a kísérő személy a kávészüneteken is részt szeretne venni, javasoljuk, hogy résztvevőként regisztráljon a konferenciára.

Magyarországi egyetemek nappali tagozatos hallgatói (alap, mester, PhD) díjmentesen részt vehetnek a szekcióelőadásokon. Ez a részvételi lehetőség nem foglalja magában előadás tartásának lehetőségét. Amennyiben előadást szeretnének tartani, a teljes összegű vagy az egynapos részvételhez tartozó regisztrációs díjat meg kell fizetni. Egynapos részvételi lehetőség választása esetén a nappali tagozatos hallgatók a többi napon is részt tudnak venni a szekcióelőadásokon.

A hallgatók számára kínált díjmentes részvételhez regisztrálni kell az alábbi űrlapon:

https://forms.gle/vAq7jRbVTqcXq4DH7