Bolyai János Matematikai Társulat
Alapítva 1891-ben

KöMaL-hírek - kérdőív (felmérés)

A KöMaL (Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok Informatika rovattal) folyóirat népszerűségét szeretnénk megnövelni mind a tanárok, mind a diákok körében, ehhez szeretnénk az Önök segítségét és véleményét kérni.

A következő anonim kérdőívet mindazok kitölthetik, akik ismerik, vagy akár nem ismerik a KöMaL tartalmát és pontversenyeit, külön-külön a diákok és nem diákok (szülők, tanárok, kutatók, érdeklődők). Minél többen küldik vissza az online űrlapokat, annál többet tudnánk meg jövőbeni olvasóink igényeiről.

Kérdőív diákoknak:  https://forms.gle/TpoBmesigZPd3bpC6

Kérdőív nem diákoknak:  https://forms.gle/4QqAWnSPCRSDMp1r7

Kérjük, osszák meg másokkal is ezt az információt! Köszönjük!

A KöMaL szerkesztői

 

A Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok számai 2020 novembere óta ingyenesen letölthetők a www.komal.hu honlapról, hogy az iskolájukban előfizető versenyző középiskolások otthonról is elérhessék.

A KöMaL kéri olvasóit, hogy járuljanak hozzá a tehetséggondozáshoz a MATFUND Alapítvány 10400023-00204716-00000000 számlaszámára érkező adományukkal. Mindazok, akik szívesen felajánlanák a személyi jövedelemadójuk 1%-át, látogassanak az adjukossze.hu felületére, akik rendszeresen kisebb összeggel vagy egyszeri adománnyal támogatnák a folyóiratot és versenyeit, bankkártyával itt tehetik meg.