Bolyai János Matematikai Társulat
Alapítva 1891-ben

KöMaL-hírek - kérdőív (felmérés)

A KöMaL (Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok Informatika rovattal) folyóirat népszerűségét szeretnénk megnövelni mind a tanárok, mind a diákok körében, ehhez szeretnénk az Önök segítségét és véleményét kérni.

A következő anonim kérdőívet mindazok kitölthetik, akik ismerik, vagy akár nem ismerik a KöMaL tartalmát és pontversenyeit, külön-külön a diákok és nem diákok (szülők, tanárok, kutatók, érdeklődők). Minél többen küldik vissza az online űrlapokat, annál többet tudnánk meg jövőbeni olvasóink igényeiről.

Kérdőív diákoknak

Kérdőív nem diákoknak

Kérjük, osszák meg másokkal is ezt az információt! Köszönjük!

A KöMaL szerkesztői

 

A Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok számai 2020. novembere óta ingyenesen letölthetők a www.komal.hu honlapról, hogy az iskolájukban előfizető versenyző középiskolások otthonról is elérhessék.

A KöMaL kéri olvasóit, hogy járuljanak hozzá a tehetséggondozáshoz a MATFUND Alapítvány 10400023-00204716-00000000 számlaszámára érkező adományukkal. Mindazok, akik szívesen felajánlanák a személyi jövedelemadójuk 1%-át, látogassanak az adjukossze.hu felületére, akik rendszeresen kisebb összeggel vagy egyszeri adománnyal támogatnák a folyóiratot és versenyeit, bankkártyával itt tehetik meg.